Kort paus

Hej!
Nu är jag tillbaka efter min korta paus :) Har det varit olidligt? Ni anar inte hur mycket konserter och grejs jag har varit på :P I lördags, söndags och måndags var det konserter med dansen, i morgon är det genrep med kulturprofilen och så är det pianouppvisning i morgon också :) Sen på måndag blir det två uppvisningar med kulturprofilen. Sen blir det öva till skolavslutningen där jag ska spela piano :) Även om skolavslutningen inte är en jättestor grej så vill man ju endå vara bra eller hur :) Jag ska spela the meadow från New moon :) Men jag antar att jag måste bygga upp besökarantalet en aning... Alla försvann ju under min lilla paus :(
Mer inlägg kommer snart :)
Kramar från er Felicia :)

STORGARV!!!

HA! Jag garvade sönder när jag hittade denna!
Ledsen att hela bilden inte fick plats...

fin skolavslutningsklänning?

Jag har hittat en jättefin skolavslutningsklänning! Va tycks?:

Fast hos polisen i timmar.....


Sedan var det dax att öva på dansuppvisningen som vi skall ha i konserthuset den 22 och 23 maj (kom o titta!!!!)
Jag hade på mig mitt nya linne som jag köpte idag
Vad tycks???
Julle köpte detta istället:
Vilket är snyggast?? hehe
Nu är jag såååå trött!!
Kram Felicia

Bröllop och allt :)

Nu när William har gift sig tänkte jag lägga upp hans fulla titel. Bara det att jag inte hittar den längre :(
Ni får nöja er med hans pappas titel och den är in så kort den heller!
His Royal Highness The Prince Charles Philip Arthur George, Prince of Wales and Earl of Chester, Duke of Cornwall, Duke of Rothesay, Earl of Carrick, Baron of Renfrew, Lord of the Isles, Prince and Great Steward of Scotland, Royal Knight Companion of the Most Noble Order of the Garter, Royal Knight Companion of the Most Ancient and Most Noble Order of the Thistle, Knight Grand Cross of the Most Honourable Order of Bath, Member of the Order of Merit, Knight of the Order of Australia, Companion of the Queen's Service Order, Member of Her Majesty's Most Honourable Privy Council, Aide-de-Camp to Her Majesty

HA! Prova att skriva ner den! (utan att tjuvkolla)

Vilken vampyr är snyggast?

Vampyrer finns det gott om just nu! Men vem är snyggast? Kolla nedan och skriv en kommentar!!!
Jag vet vem som är min favorit.... (och det är INTE Edward Cullen, sorry Rob..)

1 Damon Salvatore 


2 Edward Cullen


3 Eric Northam


4 Lestat


5 Jasper Hale


6 Bill Compton 


7 Stefan Salvatore 


8 Louis 

Smarta sminktips!!!

Hur får jag ögonfransarna att hålla sig böjda hela dagen? 
SVAR:
Byt ut din vanliga mascara till en vattenfast variant. De har en lättare formula och är med andra ord inte lika tunga på fransarna.

Vilken typ av foundation ska jag välja?
SVAR:
Välj foundation efter din hudtyp. Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler. 

Hjälp, min concealer är slut och det är kris!
SVAR:
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!                 

Hur får jag ögonskuggan att sitta hela dagen?
SVAR:
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

Hur hittar jag rätt nyans på min foundation?
SVAR:
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

Kajal eller mascara, vad kommer först?
SVAR:
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

Hur får jag mina läppar att se fylligare ut? 
SVAR:
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett riktigt glansigt läppglans i mitten på din underläpp.

 

Läppglans är snyggt, men inte på dricksglaset!

 

Lycka till!!
Kram
Felicia

Några bilder till från Breaking Dawn

Här kommer lite fler bilder från Breaking Dawn

Har ni läst böckerna? Vad tycker ni? Och VARFÖR BLIR TEXTEN GRÅÅÅ???????

Grrrrr......

 

 


 

 

 

 






KRAM


Felicia


Ny bild från Breaking Dawn

Hmmm, vilken scen kan detta vara?
Ska bli kul när filmen kommer :)
Gillar ni Twilight?
Kram
Felicia

Fast hos polisen i timmar.....

Idag blev jag fast hos polisen i timmar..... Kom inte därifrån!!! Ok, det var inget allvarligt. Vi skulle bara fixa nytt pass till mig och syrran och det var såååå mycket folk.

Sedan var det dax att öva på dansuppvisningen som vi skall ha i konserthuset den 22 och 23 maj (kom o titta!!!!)
Jag hade på mig mitt nya linne som jag köpte idag
Vad tycks???
Julle köpte detta istället:
Vilket är snyggast?? hehe
Nu är jag såååå trött!!
Kram Felicia

Medeltidskalas

Kom just hem från ett medeltidskalas :) Det var jättekul! Vi gorde medeltidslekar, dansade medeltidsdanser, åt medeltidsmat och alla hade jättekul! Jag hade gärna gjort om det!
Aja, från det ena till det andra, min nya inne-lista! Här skriver jag lite smått och gott som är inne för tillfället!



Innekläder:
  • Långa tröjor/tunikor
  • Leggings med jeanseshorts och en t-shirt
  • ringar till örhängen
  • Converse
  • Basketskor överhuvudtaget
  • Ballerinaskor
Tycks?

Ridning

Hej!
Nu börjar jag känna lite press här :) Mamma och pappa har inte kommit än och om en och en halv timme börjar min riidning! Innan dess ska jag dessutom sadla och tränsa Egnoza så jag måste vara där vid typ nio :S VAR ÄR NI MAMMA OCH PAPPA!?

Från det ena till det andra, vad gör ni en sånhär tidig lördagsmorgon då?
SES!

God morgon!

I dag har vi studiedag så jag är LEDIG!!! I förrgår fyllde jag år, så jag ska kanske ut och cykla med nya cyklen...? Eller hitta på något med alla andra saker jag fick...? vad tycker ni?
kl 12.30 kommer mormor och morfar och hämtar mig :) vi ska upp till deras sommartuga :) Mysigt :D Fast i morgon blir det upp tidigt! måste hinna till ridningen som börjar kl 09.30 och då ska jag hinna äta, byta om, cykla till ridskolan, göra i ordning Egnoza som jag ska rida på... Hur ska jag hinna?
Aja, det är i morgon! Ta besvären först när dom kommer!

Hissa/Dissa

Jag hissar:
  1. Den ultimata klädkombinationen - Har du någon gång provat en ny klädkombination och märkt att, men, detta är ju SÅÅÅ snyggt! Helt jag! Det är en sjukt skön känsla som alla bör få känna på!
  2. ATT BADA  - Jag menar, vem gillar inte att ta lite fika och sticka ner till bryggan?
  3. En god nattsömn - Är det inte otroligt skönt att bara ligga i sängen tills man somnar? Gå och lägga sig tidigt och vara riktigt utvilad nästa morgon? (Detta leder direkt över till nästa hissning som är nästan motsatsen :P)
  4. Vara uppe sent och ta sovmorgon - även om det är skönt att gå och lägga sig tidigt, så är det nog ännu skönare att gå och lägga sig sent och sen ha en riktig sovmorgon!
  5. Bra frukost - En bra, god, och nyttig frukost är bra och nyttig samtidigt som du håller energin uppe länge och kan hitta på mer saker! Vem gillar inte det?
  6. Myskväll med kompisarna - Hur kul är det inte att ha tjejkväll/killkväll med kompisarna? Ligga och snacka sent på kvällarna när inte föräldrarna hör, kolla på filmer, äta godis och dricka läsk? Det är JÄTTEROLIGT ju!
Jag dissar:

  1. Brist på energi - Hur kul är det att bara ligga hemma på soffan utan kraft att röra sig? Huvudverk och hela köret! Eller värre, energibrist i SKOLAN!? Nej usch! Det vill vi INTE råka ut för! TIPS: Ta något att äta eller lägg dig och sov en stund!
  2. Bad hairday - Inget är värre än en bad hairday! När håret ser ut som en risbuske och man inte kan göra något åt det, då är det illa! TIPS: Alla har bad hairdays och det finns inte mycket att göra! Men märker du att det är samma problem och ofta så bör du försöka byta shampo/balsam och välj ett som är bra för ditt hår!
  3. Klädkris - Har du någonsin råkat ut för att du inte har något att ha på dig? Och sen nästa dag har du heller inget? Det är en jobbig period! Det betyder shoppingvarning! Själv är jag inne i en lätt klädkris :( Men det hanterar jag efter skolan på tisdag :) Då blir det in och shoppa med Carro och Julle :) TIPS: Shoppa! Eller köp kläder som håller länge och tvätta OFTA! Hjälp din mamma/pappa lite med tvätten och se till så att dina kläder blir rena :)
  4. Påsar under ögonen - Usch, dom där påsarna, dom går ju inte att få bort! Så jobbiga! Jag har rejäla, lila påsar under ögonen och jag ska prova att använda gurka... TIPS: Jag vet inte om det funkar men prova med gurka!
  5. Ensamhet - Det är en jobbig känsla när kompisarna är upptagna! Ingen finns där för att vara med dig! Som tur väl är så finns ju jag alltid här för er :) Nu behöver ju bara gå in hit :P Skicka en kommentar så besarar jag era frågor och tar emot era ideer :) TIPS: Kom in hit och läs! När inget är sönder så skriver jag så ofta jag kan :)
  6. Hjärnsläpp - Hjärnsläpp är nog bland det jobbigaste man kan få! Jag menar, man sitter på det där jätteviktiga provet. Allt går jättebra tills hjärnsläppet kommer! Du sitter jättelänge och kan inte komma på ALLS vad du ska skriva, göra eller tänka! Sånt är jobbigt! TIPS: Ta en liten paus! Fråga om du får ta lite frisk luft, ta något att dricka, ställ dig upp och rör lite på dig!

Nu vet ni lite var jag hissar och var jag dissar :) Kommentera gärna och säg vad just DU hissar och dissar! Om det är bra så kommer jag kanske publicera det här på bloggen :)

Dåligt tangentbord :@

Mitt tangentbord har varit trasigt i flera dagar nu, ca en vecka faktiskt :P Jag har altså inte kunnat skriva... Men nu är jag tillbaka och jag ska skriva så mycker jag kan :)
SEE YA!

RSS 2.0